Kunststof is het materiaal waar anno 2020 pet flessen, plastic containers en bakjes van worden gemaakt; SFA weet daar alles van. Als expert op het gebied van verpakkingsmateriaal bedenkt het de opties qua sealen of materiaal van verpakking. Qua duurzaamheid en milieuvriendelijkheid behoort SFA tot de toekomst. Innovatieve design ontwerpen die ontstaat in samenspel met SFA; voor bedrijven die een product op een bepaalde wijze willen verpakken, is SFA van essentieel belang. Online op de website van het bedrijf kun je nieuws lezen, lezen over samenwerkingsverbanden en een offerte aanvragen voor een partij verpakkingsmateriaal.

Nieuwe ontwerpen qua verpakkingen

Je kunt kiezen uit grote of kleine hoeveelheden verpakkingsmateriaal van duurzaam materiaal. Je kiest dan bijvoorbeeld uit standaard modellen verpakking of laat op maat gemaakte verpakking verzorgen. Anno 2020 zijn de mogelijkheden op het gebied van de verpakking enorm. SFA is helemaal thuis in de opties en fabricage achter verpakking; dus als je meer wil weten over verpakking dan zou SFA jou tot dienst kunnen zijn. Of het nu ontwerp voor kokosbrood verpakkingen of ontwerp voor ijsbakjes betreft; SFA heeft tot nu toe diverse opdrachten vorm gegeven. SFA maakt van je product een eyecatcher en dat zorgt voor meer omzet uiteindelijk.

De werkwijze van SFA

Voor al je spuitgiet- of plastic verpakkingen kun je bij SFA terecht. Bij SFA hebben ze een groot scala aan verpakkingen beschikbaar. Met name in de voedselindustrie is SFA terug te vinden. Ontdek hoe SFA spuitgietverpakkingen produceert en op de markt brengt. De werkwijze van SFA is innovatief en samenwerken staat hoog in het vaandel. SFA zorgt voor ontwerpen waar jij als verkoper van een nieuw product warm  voor loopt. Milieuvriendelijke en duurzame oplossingen komen uit de koker van SFA. SFA is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen qua verpakkingsmateriaal en toepassingen.